top of page
activitati montessori gradinita waldorf zeppelin kindergarten

Grădinița Zeppelin este gândită ca o prelungire a familiei, în care copiii învață printr-o formulă bazată pe explorare și descoperire. Prin experiențe personalizate de învățare, se respectă ritmul de dezvoltare și interesele fiecărui copil și se stimulează apropierea acestora de domenii și subiecte variate. Astfel, pedagogul ajunge să cunoască fiecare copil în parte cu talentele și particularitățile sale, ajutându-l să și le dezvolte.
Grădinița se orientează pe mișcare și învățare prin descoperire în natură, joc liber și ghidat, pe acceptarea și încurajarea unicității fiecărui copil. Pentru toate acestea, sunt puse la dispoziția copiilor spații corespunzatoare cu materiale de calitate și pedagogi pregătiți care să-i însoțească cu bucurie, grijă și dragoste.

DESPRE ZEPPELIN KINDERGARTEN

gradi principiile

ACTIVITĂȚI  INCLUSE  ÎN  TAXĂ

gradinita germana zeppelin kindergarten morgenkreis
gradinita zeppelin kindergarten ies afara zilnic

MORGENKREIS

Întâlnirea de dimineață este momentul  zilei în care ne adunam ca să ne salutăm unii pe alții, să povestim întâmplări personale importante, să discutăm aspecte problematice întâmplate la grădiniță, să luăm un prim contact sau să reluăm subiecte interesante, cântece, jocuri de degete, jocuri de ritm și povești.

gradinita zeppelin

JOC LIBER ȘI COORDONAT

De la jocul liber, cea mai importantă activitate pentru un copil de această vârstă, Zeppelin face trecerea spre jocul ghidat. Prin folosirea acelorași mecanisme de joacă pe care copiii le iubesc și cu care sunt obișnuiți, îi ajutăm să își descopere potențialul, să se cunoască pe sine și mediul înconjurător.

top gradinite sector 2 german kindergarten

ACTIVITĂȚI ZILNICE

Fiecare zi a săptămânii are o tema principala:

  • Luni – pictură;

  • Marți – meșterit;

  • Miercuri – ritm și muzică;

  • Joi – bucătărie;

  • Vineri – jocuri de mișcare și sport (cu profesorul de sport al scolii)

JOACĂ ÎN NATURĂ

Urmărind principiile apropierii de natură, educație ecologică și învățarea într-un cadru cât mai puțin formal, oferim mediul ideal pentru micuți de a explora natura pe parcursul dimineții, în timpul dedicat jocului liber sau activităților în aer liber cel puțin o oră zilnic, indiferent de vreme. Din aprilie până în octombrie, copiii ies afară și după-amiaza, iar cel puțin o dată pe săptămână mergem în parcurile din apropiere.

copii citesc kindergarten gradinita privata

LIMBA GERMANĂ

Limba germană este utilizată constant, dublată și de forma în limba română, astfel încât fiecare copil să înțeleagă sensul enunțului. Prin implicarea acestora în contexte diferite de învățare și de utilizare a limbii germane (gătit, pictură, meșterit, explorarea naturii), punem bazele formării unui limbaj fluent în aceasta limbă. În acest fel, contribuim la formarea unor achiziții profunde și de durată.

zeppelin kindergarten activitati in aer liber joaca afara gradinita prietenoasa

RITMURI ȘI SĂRBĂTORI

Într-o lume în plină transformare, în care copiii sunt forțați în permanență să se adapteze schimbărilor din viața lor, sărbătorile și ritmurile clare ale zilei, săptămânii și anului le dau un sentiment de siguranță, făcându-i să se simta bine ancorați și că pot face față provocărilor timpurilor în care trăiesc. Programul și temele de lucru ale copiilor sunt create în strânsă legătură cu sărbătorile române și germane și cu posibilitățile de explorare pe care fiecare anotimp și moment al anului le permite.

Activități incluse

ALTE DETALII ORGANIZATORICE

ADAPTAREA

La Zeppelin Kindergarten nevoile emoționale ale copiilor sunt puse pe primul loc. Adaptarea se realizează în ritmul dat de copilaș. La prima vizită pe care o avem cu părinții, copilașul cunoaște grădinița și pe noii prieteni. Acesta este invitat să exploreze curtea, să-și cunoască educatoarea și noii colegi, iar apoi treptat, când este pregătit, intră să vadă și spațiul interior. În următoarele zile, copilașul este invitat să petreacă timp în curte, să participe la activități, pe măsură ce se simte confortabil. Adaptarea decurge lin, astfel încât copilul să se simtă ocrotit, iar părintele să fie liniștit.

DIALOG PERIODIC CU PĂRINȚII

Grădinița Zeppelin încurajează un dialog constant cu părinții pentru ca ambele părți să cunoască și să înțeleagă mai bine copiii. Organizăm atât ședințe regulate cu părinții – pentru discutarea aspectelor generale ce privesc activitatea grupei, cât și consultații individuale, în care prezentăm evoluția fiecărui copil.

GUSTAREA DE FRUCTE SI LEGUME

Pentru a consolida obiceiurile alimentare sănătoase, dar și pentru a ajuta la învățarea zilelor săptămânii, copiii au o pauză pentru gustarea pe care o aduc ei înșiși la grădiniță, după următorul program:

Luni – legume crude
Marți – semințe și nuci
Miercuri – fructe
Joi – legume crude
Vineri – fructe uscate iarna, fructe proaspete primăvara si vara

ECHIPA ZEPPELIN KINDERGARTEN

11.png

Estera Iuscu

Educatoare limba germană

10.png

Lana Omer

Educatoare limba germană

8.png

Doamna Ia

Educatoare

9.png

Bianca Ciovica

Asistent educator

Echipa Zeppelin Kindergarten

PROGRAMUL ZILNIC

08.00-09.00   Sosirea copiilor în grădiniță, întâmpinarea lor și trierea                              riguroasă a acestora de către dna asistent

09.00-09.30   Mic dejun

09.30-09.45   Cercul de dimineață (ne salutăm unii pe alții, povestim                               întâmplări personale importante, discutăm aspecte                                   problematice întâmplate la grădiniță, luăm un prim                                     contact sau reluăm subiecte interesante, cântece,                                     jocuri de degete, jocuri de ritm, povești etc)

09.45-10.00   Perioadă de tranziție către activitate (mișcare și                                        destindere pentru asigurarea energizării)

10.00-11.00   Activități principale – activități ghidate și corelate cu                                  tema zilei; impulsuri de activități și jocuri, reluare                                        cântece; activitățile sunt înglobate în joaca liberă                                      afară sau în sala de clasă

11.00-11.15   Gustare de fructe

11.15-12.00   Joacă liberă afară (joaca liberă sub ghidarea,                                            observarea și supravegherea educatorilor)

12.00-12.30   Masa de prânz

12.30-13.00   Preluarea copiilor cu program scurt, pregătirea pentru                              somn (igiena dinților, poveste)

13.00-15.00   Odihnă

15.00-15.30   Trezirea și servirea gustării

15.30- 16.00  Fixarea activității principale de dimineață

16.00-18.00   Joacă liberă afară (eventual și ateliere opționale)

17.45-18.00   Preluarea copiilor

copii joaca in natura
Orar zilnic

OFERTA FINANCIARĂ

PROGRAM SCURT
DE ACOMODARE

   460 euro / lună

  • program 8.00-13.00

  • include micul dejun și prânzul

PROGRAM LUNG

   510 euro / lună

  • program 8.00-17.50

  • include micul dejun, prânzul și gustarea

*Taxele sunt lunare pe 12 luni calendaristice și se achită în lei la cursul BNR - euro - lei din ziua plății. 

Oferta Financiară
bottom of page