top of page

UNICITATEA ZEPPELIN este dată de viziunea fondatorilor asupra educației. 

Scopul nostru primordial este dezvoltarea personală a fiecărui copil.
 
Ea este susținută de coerența mentală pe care limba și cultura germană le-o cultivă copiilor și de profesorii care îi însoțesc pe tot parcursul școlii.
 
Dar Zeppelin Schule nu este doar o școală cu predare în limba germană, ci un mediu în care copilul învață să prețuiască valorile umane ale elitei germane. 
 
Un mediu în care formarea lui ca spirit liber și autonom, cu respect de sine și față de ceilalți, îi va folosi întreaga viață.

scoala

PRINCIPIILE ZEPPELIN SCHULE

Principiile Zeppelin Schule, inspirate din filosofia lui Kurt Hahn de la școala germană de elită Salem Schule, formează un concept educațional bazat pe respect, decență și sens moral. 

Acest concept a avut o influență semnificativă în multe dintre instituțiile prestigioase de educație din întreaga lume. 

Zeppelin Schule a adaptat filosofia acestuia contextului cultural și social din România.

Cu gândul la elita creativă a viitorului.

PRINCIPIUL AUTO-DESCOPERIRII

Copiii își descoperă abilitățile, valorile, pasiunile și responsabilitățile în situații provocatoare și neașteptate prin implicarea emoțiilor și oferirea sprijinului necesar. 

Rezolvarea sarcinilor de către copii presupune perseverență, adaptare, măiestrie, imaginație, autodisciplină și reușită efectivă.

Zeppelin Schule - ore robotica programare in aer liber
scoala-principiile

ECHIPA  ZEPPELIN  SCHULE

5.png

Carmina Ciuche

Fondator

4.png

Raluca Velicu

Director de comunicare

2.png

Ioana Panțir

Profesor limba engleză

3 (1).png

Valeria Anghelache

Coordonator afterschool

Echipa Schule

CURRICULUM

Predarea în cadrul Zeppelin Schule se face conform cu planul educațional pentru școlile cu predare în limba germană maternă, care presupune învățarea scrierii și citirii în limba germană, în același timp cu scrierea și citirea în limba română. 

 

Curriculumul românesc permite continuarea învățământului în mediul românesc, iar cel german le creează copiilor un mod avansat de gândire.

În contextul societății tehnologizate, copiii noștri au nevoie să selecteze informația relevantă și să o folosească în contexte variate. 

 

Multe dintre temele abordate la Zeppelin sunt tratate interdisciplinar, din perspective diferite.  Acest mod de lucru dezvoltă flexibilitatea gândirii, învățarea eficientă și capacitatea de transfer a cunoștințelor. 

27331919_1775967955810714_7720817508957794866_n.jpg
scoala-curriculum

VIZIUNE

PEDAGOGICĂ

În viziunea Zeppelin Schule, rolul elevului și al profesorului sunt foarte diferite față de învățământul tradițional. 

 

Profesorul este un partener al copilului în procesul de învățare. El oferă contextul și îndrumarea prin care copilul descoperă singur explicația conceptelor despre care se discută. 

 

Acest mod de lucru duce la o învățare de profunzime. Copilul înțelege de ce temele studiate sunt relevante în viața de zi cu zi. Astfel își păstrează vie curiozitatea pentru lumea înconjurătoare. 

 

Metodele interactive utilizate în clasă le stimulează copiilor interesul, comunicarea fluentă în limba germană, colaborarea, gândirea critică, creativitatea și puterea de a lua decizii și de a rezolva probleme concrete. 

 

Fiecare copil este monitorizat individual de profesorii și mentorii Zeppelin, care-i oferă învățare personalizată și experiențială și-i stimulează la maxim potențialul.

scoala-viziune-pedagogica

OFERTAFINANCIARĂ

CICLUL PRIMAR
matern germană

Taxa program lung

8.00-18.00

 795 euro / lună  (include masa)

Taxa after-school 

(teme & pregătire suplimentară & activități after school)

14-18.00

 200 euro / lună 

Taxa masă

 110 euro / lună 

CICLUL PRIMAR
NOU! intensiv engleză
(4 ore/săptămână)

Taxa program lung

8.00-18.00

 580 euro / lună  (include masa)

CICLUL GIMNAZIAL
bilingv englez

Taxa educațională

8.00-12/13/14

 600 euro / luna 

Taxa after-school 

(teme & pregătire suplimentară & activități after school)

14-18.00

 200 euro / luna 

Taxa masă

 110 euro / lună 

scoala-oferta-financiara

ALTE INFORMAȚII

ȘI TAXE SUPLIMENTARE

Alte taxe :

  • Taxă de înscriere pentru ciclul primar: 400 euro, unică și nereturnabilă

  • Taxa de înscriere pentru ciclul gimnazial: 400 euro, unică și nereturnabilă

Discounturi:

  • 5% discount pentru plata integrală a unui an

  • 10% discount din taxa anuală pentru următorii frați

Manuale și rechizite școlare:

  • 250 €/an, pentru ciclul primar

  • 300 €/an, pentru ciclul gimnazial

Transport: 

  • se calculează individual, după completarea formularului de transport. Prețurile vor fi comunicate în avans părinților.

Cluburi și activități extracurriculare:

  • sunt actualizate anual ​​

 

Taxa de școlarizare poate fi achitată după cum urmează:

  • Plata lunară: 10 rate lunare, astfel: (1) prima rată la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a copilului, și (2) următoarele 9 rate, în termen de 5 zile de la data emiterii facturii sau orice altă dată înscrisă pe factură, începând cu luna septembrie.

  • Plata trimestrială: 3 rate trimestriale, astfel: (1) prima rată la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a copilului, (2) a 2-a rată până la 5 decembrie, și (3) a 3-a rată până la 5 martie.

  • Plata anuală: la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a copilului.

scoala primara privata bucuresti Zeppelin

CICLUL PRIMAR

Iată lucrurile importante care se întâmplă în această perioadă:

scoala-ciclul-primar
copii scoala germana școală clasa pregatitoare inscrieri scoala

Vrei să afli mai multe informații?

 Clasa pregătitoare 

 Este chiar pregătitoare pentru școală.   Este prima aventură conștientă. 

 

 În clasa pregătitoare sunt cele mai importante: 

 - asimilarea noilor ritmuri 

 - deschiderea interesului pentru învățare 

 

CICLUL GIMNAZIAL

scoala-ciclul-gimnazial

Gimnaziul este o perioadă crucială.

 

Acum, prin diversificarea materiilor de bază - matematica, engleza, româna, și alte limbi străine - copiii descoperă lumea înconjurătoare și își descoperă propriile talente.

 

O dată cu clasa a V-a, copilul Zeppelin trece de la un singur învățător la predarea prin mai mulți profesori.

Copiii Zeppelin sunt încurajați să învețe prin auto-descoperire, fie în clasă, fie în afara ei - de exemplu în natură la orele de biologie, în muzee la orele de istorie, sau pe teren în orele de geografie.

 

Predarea Zeppelin îi încurajează pe copii să înțeleagă materia din pură curiozitate, pornind de la interesele lor individuale.

 

Pentru a înțelege evoluția fiecărui elev la fiecare disciplină, profesorii monitorizează și discută evoluția fiecărui copil săptămânal.

 

De asemenea, profesorii Zeppelin au grijă de dezvoltarea emoțională a fiecărui copil în parte. Fiecare copil e încurajat să-și întărească încrederea în sine, să construiască pe succes și să învețe din eșec.

 

În această fază de dezvoltare, copilul este supus unor mari presiuni și tentații. Pentru a nu-și pierde concentrarea, copiii Zeppelin învață să-și înțeleagă mintea și semnele pe care ea le transmite, ce înseamnă procrastinarea și cum se pot concentra, și să-și ordoneze viața zilnică pentru a avea rezultate cât mai bune.

 

Excelența nu se rezumă la note sau examene. Ea exprimă individualitatea fiecărui copil. Profesorii Zeppelin au grijă să descopere talentele și aptitudinile fiecărui copil, să-l ajute să-și atingă și să-și depășească potențialul.

vizite in muzee la Scoala Privata Zeppelin

Unul din principiile de bază ale școlii Zeppelin este că predarea și educația se desfășoară atât în clasă, cât și în afara ei.

 

Pe cât posibil, materia este predată în afara clasei și/sau prin alte metode decât manualul. 

 

Orele de geografie sunt predate prin intermediul hărților din Muzeul Hărților, orele de istorie prin multe muzee și expoziții, orele de biologie prin excursii de auto-descoperire conduse de profesor în mijlocul naturii. 

 

Aceste experiențe încurajează auto-descoperirea și îmbogățesc capacitatea elevilor de a lega ideile din manual de ființele, obiectele și locurile pe care le văd.


De exemplu, în anul școlar 2017-2018 copiii clasei a VI-a au vizitat opt muzee în București, o bibliotecă și au făcut împreună cu profesorul de istorie o excursie de cinci zile la Atena.


Ne dorim să creștem copii autonomi și responsabili. Care să se descurce singuri. De exemplu, copiii sunt responsabilizați participând la întreținerea și repararea școlii, la organizarea de serbări și evenimente, iar serbările de iarnă și de sfârșit de an sunt organizate exclusiv de ei.

scoala, educatie in afara clasei
bottom of page